LUDO BRISSAERT LOGO final Tekengebied kopie

Spanplafonds

spanplafond

Spanplafonds voor elk interieur

Wil u uw oude plafond vernieuwen zonder al te hoge kosten of veel verbouwingen? Dan is een spanplafond de beste optie! Het zorgt voor een moderne en strakke look, die in elk interieur past.

 

Of het nu voor particulieren of voor professionals is, ik werk iedere keer met dezelfde zorg en precisie. U heeft telkens de keuze uit een warm (met pvc) of een koud spanplafond (met polyester).

spanplafond

Vijftien jaar garantie op uw spanplafond

Handig aan een spanplafond is dat zo goed als alle afwerkingen mogelijk zijn! Wil u lampen of boxen laten inbouwen? Geen enkel probleem. Een ander voordeel is dat er gemakkelijk waterleidingen boven een verlaagd spanplafond kunnen worden geplaatst.

 

Mocht er een lek in uw leiding zitten, kan ik het plafond openen en het lek meteen herstellen. Ik geef vijftien jaar garantie op alle producten, die bovendien volledig vrij van giftige of gevaarlijke stoffen zijn.

Spanplafond plaatsen
Ingebouwde verlichting in spanplafond

Overschilderen wordt verleden tijd dankzij spanplafonds

Spanplafonds hoeft u nooit te overschilderen. U kiest direct het gewenste materiaal en de gewenste kleur. Daarenboven absorberen spanplafonds alle geluid. Als u van rust en stilte houdt, zijn ze een echte aanrader.

 

Tot slot vermijdt u met een spanplafond de kans op scheuren en barsten. Jarenlange kwaliteit verzekerd! Aarzel niet om mij te contacteren als u interesse heeft in een spanplafond.

Ingebouwde verlichting in spanplafond

Interesse in een spanplafond?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!